ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUM COMAND?

Te rugăm să ne trimiți comanda in scris, pe email. Asigură-te ca email-ul conține: Descrierea produselor pe care dorești să le comanzi, adresa de livrare, numărul de telefon, date de facturare și fișierul cu grafica. Mai multe detalii găsești aici.

SUNT VALABILE PREȚURILE DE PE SITE?

Toate prețurile de pe site sunt actualizate și sunt valabile. Totuși dacă prețul pentru lucrarea ta nu este clar specificat, te rugăm să ne trimiți un email cu detalii și îți răspundem cât putem de repede.

CUM LIVRAȚI ȘI CÂT COSTĂ

Livrăm prin curier rapid și livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 200 de lei. Pentru comenzi de sub 200 de lei, livrarea costa 15 lei fară ramburs, respectiv 25 lei cu ramburs. Pentru colete de peste 1 Kg prețul crește cu 1 leu pentru fiecare Kg în plus.

CÂT DUREAZĂ?

Timpul de livrare depinde în mare măsură de volumul comenzii. Recomandarea noastră este să iei in calcul un termen de cel puțin 3 zile lucrătoare. În general încercăm să livrăm cât mai repede, dacă este posibil chiar și a doua zi de la comandă. Sunt însă perioade mai aglomerate care nu ne permit să iți executăm lucrarea imediat. Cel mai bine, dacă te grăbești, trimite-ne o intrebare pe mail sau sună-ne și îți putem comunica un termen exact de livrare.

OFERIȚI GARANȚIE?

Este foarte important pentru noi să fii muțumit de produsele noastre. Dacă nu ești mulțumit de pordusele primite, noi iți refacem lucrarea și dacă acest lucru nu este posibil, iți returnăm integral banii. Pentru a evita pe cât posibil astfel de situații, te rugăm să te asiguri că informațiile și graficile pe care ni le trimiți sunt corecte și complete. Ne poți solicita in avans mostre din alte lucrări similare executate de noi, pentru a te asigura de calitate.

DE CE ESTE PREȚUL MAI MARE LA CANTITĂȚI MICI?

Prețul este mai mare la cantități mici din mai multe motive. Orice lucrare are costuri de pregătire. În unele cazuri tehnica de imprimare folosită este diferită pentru seriile mici comparativ cu seriile mai mari. Sunt situații în care pregătirea lucrării implică fabricarea unei matrițe care adaugă costuri inițiale mai mari. Noi ne-am propus să oferim prețuri clare la care să nu se mai adauge alte costuri adiționale (pregătire, matrițe, site, filme etc.). Aceste costuri se împart la numărul de bucăți și sunt incluse in prețul final.

ALTĂ ÎNTREBARE?

  • Telefon: 0722 641 426
  • email: