Termeni și condiții

1. Termeni

Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii și condiții de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile, și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea legilor locale aplicabile.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă sunt interzise utilizarea sau accesarea acestui site.

Materialele conținute în acest site sunt protejate prin legea drepturilor de autor.


2. Licența de utilizare

 1. Permisiunea este acordată pentru a accesa materialele (informații sau software) de pe site-ul web yuma.ro pentru vizualizare temporară in scop informativ.Aceasta este acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti:
  1. modifica sau copia materiale;
  2. utiliza materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afișaj public (comercial sau non-comercial);
  3. încerca să modificați funcționarea oricărui software conținut pe site-ul web al Yuma Studio s.r.l;
  4. elimina orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate, notatiile din materiale;
  5. transfera materialele catre o alta persoana sau face o oglinda a materialelor pe alt server.
 2. Aceasta licenta se va termina automat daca încalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliat de catre yuma.ro în orice moment.Dupa terminarea vizualizarii acestor materiale sau la încetarea acestei licente, trebuie sa distrugeti orice materiale descărcate, aflate în posesia dumneavoastra, în format electronic sau tiparit.


3. Declinarea responsabilităţii

Materialele de pe site-ul web yuma.ro sunt furnizate „ca atare”. Yuma Studio s.r.l nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, si declina si neaga toate celelalte garantii, inclusiv, fara limitare, garantii sau conditii de vandabilitate implicite, adecvare pentru un anumit scop, sau non-încalcare a proprietatii intelectuale sau alta încalcare a drepturilor.

Mai mult, Yuma Studio s.r.l nu garantează și nu face nici o declarație cu privire la exactitatea sau fiabilitatea la utilizare a materialelor informaționale de pe site-ul său web sau cu privire la materiale de pe orice site-uri legate de acest site.


4. Limitari

În nici un caz Yuma Studio s.r.l sau furnizorii săi nu vor fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau materiale) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul yuma.ro, chiar dacă Yuma Studio s.r.l sau un reprezentant autorizat Yuma Studio s.r.l a fost notificat verbal sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.


5. Revizuiri și Erata

Materialele care apar pe site-ul web Yuma Studio s.r.l ar putea include erori tehnice, tipografice, sau erori fotografice.

Yuma Studio s.r.l nu garantează că oricare din materialele de pe site-ul său sunt corecte, complete sau actuale.

Yuma Studio s.r.l poate face schimbari in materialele continute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare.

Yuma Studio s.r.l nu își ia niciun angajament de a actualiza materialele.


6. Link-uri

Yuma Studio s.r.l nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabilă pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către Yuma Studio s.r.l a site-ului. Utilizarea unui site web cu link-uri de la sau către yuma.ro este pe riscul
propriu al utilizatorului.


7. Modificări Termeni si conditii

Yuma Studio s.r.l poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său, în orice moment, fără notificare.

Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu versiunea curentă a acestor Termeni și condiții de utilizare.


8. Legea în vigoare

Orice reclmație cu privire la site-ul yuma.ro va fi soluționată conform legilor României in vigoare. Yuma.ro se supune condițiilor generale de funcționare aplicabile unui site web conform legii.

 • Telefon: 0722 641 426
 • email: